събота, 17 март, 2018
7

Моника Атанасова представя днес своята фентази сага

Народно читалище „Юмер Лютфи 1993г.“ организира среща с Моника Атанасова /Василиса Мей/, която ще представи   днес от 17,30 часа своята  вълнуваща фентази сага 1 и 2 част, екшън, еротика … и още нещ

Духовната борба между доброто и злото се прехвърля в материалния свят на хората. Събитията като водопад се отприщват и повличат във водовъртежа си човешки съдби, променят животи, сгромолясват представите ни за любов и нормално съществуване. 

Действието и в двете части на сагата се развива в рамките на едно денонощие. Протичат буреносни и стресиращи събития, които се разгръщат върху две плоскости – света на човешките същества и дълбините на Ада.   Съвсем скоро познаваемия ни свят ще бъде променен. Порталът на Ада е вече отворен. Чудовищни същества и паднали ангели ще нахлуят оттам, за да завладеят света на нищо неподозиращите и потопени в ежедневието си хора. Ще оцелеят ли Земята и човешката цивилизация в този катаклизъм? 

Хилядолетно зло нахлува в света на хората. Силите на небето и земята ще се сблъскат в адския огън на унищожителна война, в която не се знае чия страна ще изберат хората.

Това е началото на Апокалипсиса, който ще разтърси из основи познатия ни живот. Стародавни и зли Нефилими ще бродят по земята, времето на Антихрист настъпва. Армагедон не е мит, той ще се състои тук и сега. Но там, в най-тъмните дълбини на мрачните измерения ще покълне и надеждата за нов път пред човечеството…ще тръгнем ли по него?

Двете части на фентъзи сагата поставят бодливите въпроси на нашето съвремие, за пътя на човешката раса, за нашия избор, който предопределя живота ни занапред, в един взаимообвързан и взаимообусловен свят. Рай и ад, добро и зло, светлина и мрак – не са ли това духовни категории, стъпала по пътя, които всеки от нас катери според силите си?!

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™