понеделник, 19 март, 2018
0

Кадиев организира червен митинг пред „Позитано“ 20

Депутатът от Коалиция за България Георги Кадиев, който призова за оставка на лидера на БСП Сергей Станишев заради избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС , организира червен митинг пред „Позитано“ 20!
Народният представител кани съмишленици чрез обява, публикавуна на неговата страница във фейсбук. Ето текста: И отново само до членовете на БСП и онези леви избиратели, които ни подкрепиха на изборите и които се чувстват смазани и предадени: Вече няма значение дали Станишев е подал оставка.   Той загуби партията, когато загуби каузата. Няма значение и Национален съвет, пленуми, конгреси- това са процедури. Когато хиляди хора крещят „Червени боклуци“ и „Мафия“, значение вече има само едно. Да покажеш, че не си червен боклук, не си мафия. Че не си част от задкулисието. Че си част от онази България, която иска честност и почтеност в политиката. Затова призовавам всички хора от БСП, които ги боли, които не искат да се срамуват, които пазят в сърцето си пламъка на лявата идея.
Да се съберем довечера в 19:00 пред „Позитано“ 20. Без кордон полицаи, без страх и срам. Да покажем, че имаме характер и гръбнак и пазим каузите си. Слагайте по една червена фланелка и идвайте. Промяната в БСП започва от нас, не от пленуми и конгреси. Ние сме БСП, ние сме България. 19:00, на Позитано 20″, пише социалистът

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™