събота, 23 юни, 2018
0

Директори на РЗИ ще споделят в Кърджали добрия си опит

В продължение на два дни РЗИ – Кърджали ще бъде домакин на практически семинар на тема: „Споделяне на опита в доброто управление на регионалните здравни инспекции”, организиран от Института по публична администрация (ИПА) по програма „Споделяне на добри практики”. Целта на тази програма е да се постави акцент върху практическите проблеми в работата на държавната администрация и да се обменя добър опит между различните структури и институции в страната с оглед на неговото разпространение и прилагане.
В семинара ще участват директорът на Националния център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА) доц. д-р Жени Стайкова,дм и експерти от центъра, директори на регионалните здравни инспекции в страната, зам.-директори и главни секретари. Ще бъдат представени добри практики в управлението на РЗИ – Кърджали, РЗИ – Хасково и РЗИ – Бургас. По време на предвидените дискусии добър опит ще споделят и директорите на други РЗИ.
Семинарът ще се проведе в конферентната зала на Домаа на здравето и ще бъде открит в 13,30 часа на 18 юни. На 19 юни началото е от 9.30 часа.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени