неделя, 18 март, 2018
8

Караянчева: Багдасаров подведе избирателите в Кърджалийско

На страницата си във Фейсбук народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева изрази мнението  си за случващото се в страната и областта. Публикуваме написаното дословно:

Реакцията на колегите Багдасаров и Михалевски закъсня. Поведението им в пленарната зала не кореспондира с последвалите им изявления. Ще им се наложи да обясняват вота си пред избирателите в Кърджали, които г-н Багдасаров подведе. С гласа си за Делян Пеевски той, за разлика от своя съпартиец Георги Кадиев, прекрачи границата на компромиса, като се оправда с партийна дисциплина. Този акт на практика опровергава изявленията на БСП, че ДПС е основният противник на левицата в Кърджалийско. За пореден път сме свидетели на политическото раздвоение на столетницата. И това поведение е укоримо и в местните редици на БСП.
Единствените думи на Багдасаров, които заслужават адмирации са, че ДПС са всеядни и лакоми за власт. Въпросът е дали това няма да е поредният горчив хап, който левицата е готова да преглътне, за да се задържи на власт. Гражданите недоумяват как излизането на страната от финансова и икономическа криза може да бъде обвързано със скандалното назначение на Пеевски за шеф на ДАНС и задаващия се след него конституционен казус около евентуалното му връщане в парламента.
Ако г-н Багдасаров е искрен в думите си по отношение на ДПС, у мен буди съжаление тоталното неразбиране, с което собствената му партия се отнася към тезите му и тотално не се съобразява с тях.

Цвета Караянчева

4 коментара

4 коментара

 1. Анонимен...

  18.06.2013 at 16:30

  Само ГЕРБ

  0
  • Анонимен...

   18.06.2013 at 17:36

   gerb – imame volq – nqmame sram

   0
 2. Анонимен...

  18.06.2013 at 16:30

  Ами ГЕРб като бяха на власт какво на правиха

  0
 3. Анонимен...

  18.06.2013 at 16:29

  Те двамата оберкаха нещата, но нямат смелостта да застанат пред хората

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™