четвъртък, 24 май, 2018
0

Ресми Мурад се срещна със спортисти, участвали във финалите на републиканските Ученически игри

Кметът на община Ардино Ресми Мурад се срещна със спортистите и техните ръководители от ученически спортни отбори, които участваха във финалните-национални състезания през учебната 2014-2015 година.
Ресми Мурад поздрави учениците за постигнатите отличия и им благодари, че са прославили родния край.
„Вие сте част от хората, които определят визията на територията. Всичко това, което правим е важно”, заяви в своето приветствие към спортистите и техните ръководители Ресми Мурад. Той пожела на младите спортисти да са здрави и успехи в учението.
Волейболистките (11-12 клас) от СОУ „В.Левски” с ръководител Месут Хайрулов се класираха на трето място във финалния кръг на Ученическите игри по волейбол, който се проведе във Видин.
Тимът на СОУ „В.Левски” по тенис на маса за момчета 5-7 клас с ръководител Месут Хайрулов спечели сребърни медали в тазгодишното състезание в Добрич, а юношите (8-10 клас) с ръководител Стефан Димов се класираха на трето място във финалния турнир във Варна.
Учениците от ОУ „Отец Паисий” в Жълтуша с ръководител Наталия Хаджиева заеха седмо място в 13-тото Национално ученическо състезание „Защита при бедствия, аварии и катастрофи“. Надпреварата се проведе в Курортен комплекс „Слънчев бряг”.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™