вторник, 20 март, 2018
79

Кичка Бодурова ще пее на Татул в „Нощта на Орфей“

Концерт-спектакъл с участието на Кичка Бодурова заедно със  струнен квартет „Мистик“ очаква посетителите на 9-ото издание на традиционния музикален фестивал „Нощта на Орфей“. Известната певица ще пее на тракийското светилище край село Татул на 27 юни. Събитието е обявено с начален час 20.00 часа.

Обещаващият талант от Момчилград Филип Синапов също ще се включи в празничната вечер с автентични песни от Родопите. Името му като изпълнител е все по-популярно сред любителите на българския фолклор.

По стара традиция всички гости ще бъдат посрещнати с чаша вино. Празникът събира винаги стотици жители и гости на Момчилград и околните села, специално за музикалния фестивал пристигат и хора от Кърджали, Хасково и други места на страната.

Ще има осигурен транспорт за желаещите да посетят в музикалния фестивал. Автобуси ще тръгват от Момчилград и Кърджали.

На сцената в „Нощта на Орфей“ през годините са пели група „Сигнал“, Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Ваня Костова, Стефан Диомов и други.

Часове преди старта на музикалния фестивал „Нощта на Орфей“ велосипедисти ще  премерят сили в състезание по изкачване на тракийското светилище. Велоколоната ще се събере от 18 часа пред сградата на община Момчилград. В надпреварата могат да участват ученици от 14 до 18 години. Записвания за участие се извършват на телефон : 0877/21 79 58;

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™