неделя, 24 юни, 2018
0

Бисер Николов: Приоритет в работата ми ще бъде подобряването на бизнесклимата

Ще работя за изпълнение на програмата на кабинета “Орешарски”. Приоритет ще бъде подобряването на бизнесклимата в областта, заяви при встъпването си в длъжност днес новият областен управител на Кърджали  Бисер Николов . Само ако съживим икономиката,  ще повишим благосъстоянието на населението, каза  той и добави, че една от целите му е сработването с кметовете на общини, след периода на конфронтация. Бе категоричен, че ще полага усилия за запазване на етническата толерантност в областта.

Бисер Николов прие властта от бившия зам.-областен управител Асен Тюрдиев. В областната управа  заедно с новия губернатор бе  депутатът  от БСП  Милко Багдасаров.

Първата ми задача ще бъде среща с бизнеса, за да чуя проблемите на предприемачите. След това ще посетя общините и ще се срещна на място с кметовете, каза новият губернатор. Николов  бе категоричен, че „червена метла“  в областна администрация няма да има.Ще дам шанс на всеки, които иска да работи с мен да го направи, а на тези които не желаят-да напуснат, каза той.  Аз съм диалогичен човек, от гражданската квота на БСП и се надявам да възстановим диалога с кметове и институции, посочи Николов.

До две седмици се очаква Бисер Николов да се срещне с гръцкия си колега за откриването на прохода “Маказа”.

 

До края на седмицата се очаква да встъпят в длъжност и двамата зам.- области управители  Назми Мюмюн  от БСП и адвокатът от ДПС Муса Юсуф.

Имената им са посочени от политическите партии, които подкрепят кабинета “Орешарски”. Това са и единствените предложения”, каза  депутатът Милко Багдасаров.

Бъдещият зам.-губернатор Назми Мюмюн и днес не изневери на традицията да подарява  портрети на Васил Левски и връчи портрет на великия българин на Бисер Николов  и му пожела да спазва заветите на Апостола.

 

7 коментара

7 коментара

 1. Анонимен...

  24.06.2013 at 21:05

  Защото тук хората спят, няма кой да протестира.

  0
 2. Анонимен...

  24.06.2013 at 21:02

  Защо в ръководството на областната управа няма нито един българин?

  0
  • Анонимен...

   24.06.2013 at 21:22

   4e tozi Biser kakav e?

   0
 3. Анонимен...

  24.06.2013 at 20:48

  След 10 години всички българи ще са вън от Кърджали, благодарение на нас самите. Защото никой не скача срещу постоянната окупация на ДПС. Срещу помощта на комунистите да се случат тези обезкървявания на регионите, и разбира се, на България.

  0
 4. Анонимен...

  24.06.2013 at 20:45

  Аз мисля, че протестите трябва да се разраснат. Не може някаква си турска башибозушка партия, и комунисти да управляват страната. Това е майка България бе еййййййй. Какво правите бе прости хора? Какво е това управление, което идва. Кмет от турците, областен от комунистите, и тройната ламя ДУ ПИ СЕ, БКП, АТАКА.

  Моля редакцията да не ми трие коментара. Трябва ясно да се знае отношението на читателите ви към новата власт. Това не е само мое мнение, а на 85% от протестиращите. Лични аз съжалявам, че в този заспал град няма протести. Щях да съм на първа линия. Да покажем, на света, че комунизма е отживелица. И да покажем на обикновените турци, че са колонизирани от техните лидери, които съща са комунисти, и възродители. Те са хора, които 23 години по никакъв начин не подобриха живота им. Само на избори се сещат за тях. И след изборите ги забравят, до следващите избори. Срамувам се, че живея в този град. Срамувам се, че съм българин. До тук ни докараха некадърното управление на всичките ни политици за 23 години.

  Искам да кажа, че коментара ще го пусна на места, където няма редакционен филтър, и ще спомена изданията в, които съм го писал. И ще проличи, кой за, кого е издание.

  0
 5. Анонимен...

  24.06.2013 at 18:39

  Честито!

  0
  • Анонимен...

   24.06.2013 at 18:47

   nqma da e za dalgo, da izkara 2 sedmici i tolkova

   0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™