неделя, 18 март, 2018
13

Багдасаров: Единственият шанс за България е кабинетът „Орешарски“

Въпрос на време и разум е хората да разберат, че единственият шанс за България е кабинетът „Орешарски“. Задачата, която от БСП сме си поставили, е повече срещи с хората в цялата страна, на които да им се обясни на място за какво става въпрос,  коментира днес  в Кърджали депутатът Милко Багдсаров темата  за протестите  в страната и въпросът дали ще устои  на тях  кабинетът „Орешарски“.

Фактът си е факт, грешката е направена, но по – важното е, че гафът беше разбран от БСП, каза той за назначението на Делян Пеевски. Направиха се изводите, а извинението на Станишев от трибуната на парламента е  силният аргумент, че сме си взели поука. Милко Багдасаров заяви, че е един от 83-та , които задали въпроса кой точно е номинирал Делян Пеевски за шеф на ДАНС, но така и не получил отговор.

Гордея се с номинацията на Бисер Николов за областен управител, затова съм и тук до него, заяви народният представител. Трудно върви взимането на решения при назначаването на областните управители, зам.-министри и зам.- областни. Причините са разбираеми- кандидатурите минават през щателна проверка и именно това забавя процеса, добави Багдасаров.

 

3 коментара

3 коментара

 1. Анонимен...

  24.06.2013 at 18:39

  Милко,а ти колко разговора проведе с хората на улицата? Ха-ха-ха! Ами те ще те бият с камъни,бе! Никой в град Кърджали вече не е с тебе – иди си с мир,ако не искаш да изпиташ народната любов върху себе си!!!

  0
  • Анонимен...

   24.06.2013 at 18:56

   Милко е единствения адекватен политик в Кърджали.

   0
 2. Анонимен...

  24.06.2013 at 18:02

  Единствения шанс за България е комунистите да си биете камшика към Сибир възможно най-бързо.

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™