вторник, 20 март, 2018
2

Младите рибари от Електрониката се похвалиха с успехите си

В  непринудена обстановка сред учениците от Електрониката премина последната представителна изява на клуб “Риболовното хоби-път за здравословен начин на живот, екологична и социална култура на младия господин“. Всички вече познават младите риболовци и с нетърпение очакваха да видят с какво ще се похвалят този път. А те в презентация показаха какво са правили през втората половина от техните занимания. Разходките до язовирите „Охлювец”, „Кърджали” и „Студен кладенец” сплотиха малката дружина и ги научиха да ценят пълноценното прекарване на времето сред природата.

Полезна за тях бе и срещата с инж. Васил Дончев, председател на Ловно-рибарското дружество в Кърджали, който им разказа за историята и дейността на дружеството и за майсторските техники на риболова.

Чрез участието си в клуба под ръководството на  Таня Илиева 13 ученици от 8 до 12 клас се научиха на тайните в риболова. Те също споделиха колко полезно за тях е било откъсването от училищната атмосфера и общуването с приятели –единомишленици.

Клуб „Риболовното хоби-път за здравословен начин на живот, екологична и социална култура на младия господин“ е  създаден по проект „Успех”, който е част от програмата „Да направим училището привлекателно за младите хора”, осъществявана с финансовата подкрепа на Оперативна   програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансиран от  Европейския социален фонд.

 

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™