вторник, 20 март, 2018
3

Багдасаров към съветниците от ГЕРБ: Влязохте в политиката, за да си намерите работа

Милко Багдасаров, член на ИБ на БСП и президент на волейболния клуб „Арда” се обърна с отворено писмо към  съветниците от ГЕРБ по повод на тяхна публикация за средствата за спортните клубове в Кърджали.

Скъпи приятели от ГЕРБ – Кърджали,

Прочетох поредния ви пасквил-оценка за управлението на волейболен клуб „АРДА“ в информацията ви за подкрепата на спорта.

За управлението на ръководения от мен спортен клуб говорят резултатите и оценката на всички, които разбират от волейбол и управление на спорт. Организацията, която създадохме в годините е модел, който редица други клубове се стараят да притежават. А най-голямата ни гордост е, че това е отбора на Кърджали, на всички тези кърджалийци които с позитивизма си работят за нашия град.

Ако ви пречи моята политическа принадлежност,  ще ви кажа едно: Преди повече от 20 години влязох в политиката с желанието да помогна на работата си, да реализирам идеите си, които имам като модели и в образованието и в спорта. И днес  съм един щастлив човек видял реализация на много от своите проекти.

При голяма част от вас е обратно, влязохте в политиката, за да си намерите работа, без да мислите какво ще коства това на останалите хора.

Днес  отново виждам плиткостта на анализа ви за причините за финансовото  състояние на волейболен клуб „АРДА“  .  В това положение са и именити  клубове като  ЦСКА и  Левски. Надявам се вашите колеги от ГЕРБ –  София да не обвинят и те Милко Багдасаров, като основен виновник.

Приятели от ГЕРБ, въпросът  за състоянието на българския спорт и клубове  е много сериозен и  изисква много задълбочен прочит от страна на държавата.  Днес съм категоричен след вашата реакция, че най-малко т.н. съветници от ГЕРБ Кърджали сте в състояние да го разберете.

Ваш Милко Багдасаров – президент на ВК „АРДА“

Р.S. – Благодаря все пак за коректността във вашата информация, че подкрепяте увеличаването на средствата за спорта в Кърджали, а не средства за волейболния клуб „АРДА“.

1 Коментар

1 коментар

  1. Anonymous

    24.06.2015 at 10:07

    ahahahhaha, kaza im go. GERBERITE sa vsichkite nekadurnici

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™