вторник, 19 юни, 2018
0

Ресми Мурад получи благодарствено писмо от Агенцията за социално подпомагане

Благодарствено писмо от новия изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане  (АСП) Цветан Васев получи кметът на община Ардино Ресми Мурад за подкрепата на общинското ръководство при ремонта на помещенията на местната Дирекция за социално подпомагане.

„От името на ръководството и екипа на Агенцията за социално подпомагане приемете нашите най-сърдечни и искрени благодарности за извършените ремонтни дейности на помещенията, ползвани от Дирекцията за социално подпомагане в Ардино. Естетизацията на работната среда и подобряването на условията за труд не само мотивира работещите в Дирекцията, но е и ясен знак за Вашата лична съпричастност и отговорност за развитието на социалната дейност на територията на общината.

Като изразявам увереността си в по-нататъшното ни ползотворно партньорство, още веднъж Ви благодаря и желая на Вас и на Вашите служители здраве и нови успехи в бъдещата работа! ”, се посочва в писмото на Цветан Васев.

От своя стана кметът Ресми Мурад заяви, че е поласкан от оценката на Агенцията за социално подпомагане. Това е плод на доброто сътрудничество на общината и Дирекция “Социално подпомагане“ в Ардино с директор Зюлфие Ибрямова“,

Гюнер Шюкри

На снимката: Служителките от Дирекция “Социално подпомагане“ в Ардино винаги работят в екип и в приятна обстановка

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени