петък, 25 май, 2018
0

Кърджалийка намери пари на спирка в Пловдив, издирва собственика

26-годишната Гергана Щерева е открила наскоро на спирка в Пловдив 182 лв., увити в касова бележка за безалкохолно. Тя е от Кърджали, но често пътува до града на тепетата,съобщава plovdiv24.bg

Парите открила, разхождайки се в Пловдив на 13 юни. Единственото, което видяла преди това, е възрастен човек, който се качил в автобуса, казва момичето. Вместо да похарчи парите за себе си, Гергана решава да издири човека, който ги е загубил. И публикува случката в социалните мрежи.

Гергана се надява, че възрастният човек, който едва ли често сърфира в интернет, гледайки телевизия, ще научи, че парите му все пак са намерени.

„Мисля, че тези 180 лева на мен не са ми толкова нужни, колкото на възрастния човек. Той беше може би е на 70-75 години, може би разчита на тях да изкара целия месец. Аз съм млад човек и мога да ги изкарам за няколко дни“, казва младата жена.

Надеждата на Гергана е след този репортаж възрастният мъж да се свърже с нея. И тъй като рискът собствениците да се окажат повече от един е реален, за да е сигурна, че парите ще отидат в правилния човек, тя не споделя мястото, където е намерила банкнотите.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™