неделя, 24 юни, 2018
0

30 пълни отличници от СОУ „Петко Рачов Славейков” получиха грамоти и награди

30 пълни отличници и 35 гимназисти с успех над 5,80 от СОУ „Петко Рачов Славейков” получиха грамоти и награди в последното за учебната година тържество. С много смях, закачки и развлекателна програма протече традиционното за училището барбекю, с което завършва всяка година за учениците от езиковите паралелки в гимназиалния курс на обучение.
Водещата Стиляна разчупи обстановката в самото начало с непринуденото си поведение и неформална комуникация с директора Милко Багдасаров. Двамата заедно награждаваха пълните и непълните отличници с успех над 5,80 на порции, между които имаше музикални изпълнения на талантите от вокалната група от 9 и 10 клас, както и танци на формация „Дрийм Тийм”. Специални награди под формата на вкусни торти получиха и отборите на училището по волейбол и баскетбол, класирали се за националните финали, някои от които се завърнаха оттам с медали.
След края на тържеството за всички присъстващи председателят на Ученическия парламент десетокласникът Тодор Иванов поведе сиртаки, а след това като баш на хорото се изяви директорът Багдасаров.
След вкусното угощение със скара, сандвичи и десерти, учениците и учителите на СОУ „Петко Рачов Славейков” си пожелаха щастлива ваканция с много настроение, слънце и усмивки.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™