неделя, 18 март, 2018
14

Полицейското управление в Момчилград организира турнир по стрелба за ученици и учители

Ученици и учители от четирите средни училища на територията на община Момчилград провериха точността на мерника си в турнир по стрелба с малокалибрен пистолет “Марголин”. Мероприятието е по инициатива на РУ -Момчилград и се реализира с финансовата подкрепа на общината. В състезанието взеха участие ученици от ІХ до ХІІ клас. Събитието е част от програмата за превенция на агресията сред учениците и се организира преди професионалния празник на МВР – 5 юли.
В състезанието учителите-ръководители на отборите и техните възпитаници прострелваха мишена, използвана пряко в тренировъчния процес на полицейските служители. При момчетата най-точен се оказа Мехмед Ибрям, ученик в Средно общообразователно духовно училище, с 57 точки от 6 изстрела На второ място се класира Синан Али от СОУ “Н. Й. Вапцаров” – Момчилград, с 56 точки и на трето Ерхан Юсеин от Средно общообразователно духовно училище с 55 точки.
При девойките призовите места си разпределиха: Михриджан Али от СОУ “Н. Й. Вапцаров” – Момчилград – първо място, с общо 58 точки от 6 изстрела, Сибел Али от СОУ “Н. Й. Вапцаров” – Момчилград – 2 място, с 55 точки и Джанан Муса от СОУ “Н. Й. Вапцаров” – Момчилград, която се класира на трето място с 53 точки.
При учителите на първо място е Сабит Топчийски от Средно общообразователно духовно училище – Момчилград, на второ място Бекир Халил от СОУ “Н. Й. Вапцаров” – Момчилград и на 3 място Нурай Юсуф от ПГ по ТХВП-Момчилград
Най-голям брой точни попадения събра отборът на СОУ “Н. Й. Вапцаров” – Момчилград – 324. На втора позиция се наредиха стрелците на ПГ по ТХВП „Св.Св.Кирил и Методий”-Момчилград – 246. Третото място спечелиха състезателите на Средно общообразователно духовно училище – Момчилград с 237.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™