понеделник, 19 март, 2018
138

Софийска фирма ще обучава ардинчани за ВиК-монтьори

„Пайп систем” АД – София набира талантливи млади хора, които да се обучават за ВиК-монтьори. Това съобщи по време на редовната месечна кметска среща в Ардино Пенчо Бояджиев, продуктов-мениджър на фирмата. Той отбеляза, че в продължение на два месеца обучаващите се стажанти ще получават заплащане в размер на 500 лева и ще имат трудов договор. На включилите се в стажантската програма, фирмата ще предложи и настаняване в София за първите месеци на професионалното им обучение. Преминалите успешно програмата ще станат за постоянно служители на позицията „монтьори ВиК” и ще изучават тънкостите на занаят с възможност за професионално развитие и кариера.
Изискванията са кандидатите да имат завършено средно образование, чисто съдебно минало, интерес в областта на строителството. Предишен опит не е необходим. За повече информация 02 / 860 14 95 или 0 888 25 26 40
„Пайп систем” АД е водеща компания в изграждането на ВиК мрежи, спринклерни системи, системи за ръчно пожарогасене и търговия с материали за същите, с над 10 годишен опит на българския строителен пазар.

Гюнер Шюкри

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™