понеделник, 19 март, 2018
38

Мъжкият отбор на волейболна „Арда” продължава…

На 1 юли в заседателната зала в сградата на спортна зала „Арпезос” се проведе общото събрание на членовете на Спортния волейболен клуб „Арда” – Кърджали. Бе приет отчетът на Управителния съвет на СВК за дейността на сдружението през 2014 г. Приет бе също финансовият отчет за предходната и бюджетът за дейността на клуба за 2015 г., съобщи президентът  на волейболния клуб Милко Багдасаров.
Присъстващите волейболни деятели отчетоха резултатите за сезон 2014-2015 г. и класиранията на седемте волейболни формации на „Арда” в национален мащаб. Мъжкият отбор на кърджалийския клуб се класира на 7-мо място в Суперлигата и се представи отлично в турнира за купа „България”. Особена гордост за ръководството на клуба и за цялата общественост на града представляват републиканската титла на отбора на СВК „Арда” момчета до 13 г., както и златните медали и купата „Красимир Димитров” при юношите младша възраст до 15 г. Заслужените индивидуални награди на Симеон Топузлиев – МVР на турнира при 15-годишните, Богомил Пушев – МVР на турнира при 15-годишните и Тодор Топалов – най-добър разпределител при юношите младша възраст получиха специално внимание и място в отчета. Детската школа на СВК „Арда” се утвърди като номер едно и пример за подражание в България.
СВК „Арда” възнамерява да продължи традицията за развитие на волейбола в Кърджали като един от най-масовите и най-атрактивните спортове, който събира хиляди привърженици в зала „Арпезос”. Ръководството на СВК „Арда” има инвестиционни намерения за подобряване на състоянието на залата, както и за по-функционалното й използване.
Общото събрание изрази благодарност за разбирането и съдействието към Постоянната комисия за спорт и младежки дейности към Общинския съвет – Кърджали и към кмета на община Кърджали за осигуряването на допълнителни средства за финансиране на мъжкия волейболен отбор.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™