вторник, 20 март, 2018
28

Милко Багдасаров ще настоява за законодателни промени за сигурността на децата в България.

Народният представител Милко Багдасаров ще поиска законодателни промени, за да се гарантира сигурността на децата в България. В приемния ден на депутата той е разговарял с родителите на детето, което пациент на психиатричната клиника в Кърджали се опита да отвлече.Ще направим всичко, за да помогнем на детето и на семейството, ще осигурим нужната помощ от лекари, психолози и логопеди. Но това не решава основният проблем – че реално в момента не съществуват гаранции, че подобен инцидент няма да се повтори с друго дете и на друго място в България, каза Милко Багдасаров.

В събота, когато работи приемната на народния представител с него са разговаряли десетки жители на Кърджали. Основните проблеми на хората са липсата на работа, трайната безработица и чиновническото равнодушие. Много от жалбите на хората са с необосновано дълго забавени преписки от държавните институции , МВР и съдебната власт, каза Милко Багдасаров.

Народният представител потвърди, че приемния му ден с граждани остава в събота от 9:30 – 11:00 часа и всеки, който желае да постави свои въпроси, мнения, виждания може да го направи в клуб ”Червеното”, Общински съвет на БСП, находящ се на ул.”Екзарх Йосиф”,бл.”Момина сълза”.

3 коментара

3 коментара

 1. Анонимен...

  10.07.2013 at 12:17

  абе ахмаци, Милко е най-свестния политик в Кърджали, и е прекрасен човек

  0
 2. Анонимен...

  09.07.2013 at 23:00

  Milko caria na Piara :D

  0
 3. Анонимен...

  08.07.2013 at 23:26

  zashto pak my e na nego priemen den, da ne e primadona?

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™