понеделник, 19 март, 2018
11

Жителите на Ардино се надяват да бъде асфалтиран пътя, който ще ги свърже с прохода маказа

Жителите на община Ардино се надяват да бъде асфалтиран 3,1 – километров  участък между селата Синчец и Църквица. Той представлява черен път и връзка на населените места от общината към пътя за прохода Маказа на българо-гръцката граница. Участъкът е част от републиканската пътна мрежа. Той е и част от прекия път, който свързва общините Ардино и Джебел, обясни  кметът на Ардино Ресми Мурад на среща с областния управител на Кърджали Бисер Николов.  Кметът на общината очаква да бъде извършена рехабилитация и на други пътища на територията на общината.

На срещата, която се състоя днес, бяха коментирани проекти на Община Ардино, укрепването на основите на Дяволския мост  и асфалтирането на пътя до него, възможностите за помощ при бедствия. Кметът на общината подари на областния управител картина, изработена от местен майстор,  на която  с борови клонки е изобразен  символът на общината  – Дяволският мост.

2 коментара

2 коментара

 1. Олигарски

  10.07.2013 at 20:02

  Има пари там, ще го бъде пътя! Ама ще му се радвате 4-6 месеца преди да зейнат огромните кратери поради некачественото изпълнение.

  Айде с здраве!

  0
 2. Орешарски

  10.07.2013 at 12:19

  Ще си останат само с надеждите хаха

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени