петък, 23 март, 2018
0

Наши и италиански експерти обмениха опит

Италиански експерти от Областна администрация Венето, Италия, се запознаха с работата на експерти от областна администрация Кърджали. Емануеле Брусаменто и Флорио Иван Кампаньола обмениха опит с кърджалийци по проекта „Хората в администрацията – ключ към европейско сътрудничество”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет”. Партньори по проекта са областните администрации в Пазарджик, Пловдив, Кърджали, Смолян , Хасково и организацията ESU – Падуа към Областна администрация Венето.

Гостите  коментираха  практиката по отношение на човешките ресурси при посещението в Кърджали и разказаха за италианския опит.  Емануеле Брусаменто и Флорио Иван Кампаньола посетиха също  Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково.

Преди две седмици представители на всички участниците в проекта от областите в Южен централен район за планиране у нас и от област Венето подписаха протокол за намерения. Той предвижда обмяна на добри практики, представяне на управленски практики за развитие на територията, подпомагане на контактите между предприемачите и учебните заведения, търсене на възможности за съвместни проекти, стимулиране на културния и туристическия обмен.

 

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    10.07.2013 at 22:18

    novia oblasten otchita golqma deinost

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™