петък, 25 май, 2018
0

10 декара сухи треви изгоряха в района на туристическия комплекс „Перперикон”

© Снимка: КърджалиНюз

Къща се е запалила в село Вождово в събота около 3,30 часа. Петима огнеборци от службата в Кърджали загасили огъня, който унищожил 70 кв. м покривна конструкция, врати, прозорци, мебели, техника. Вероятната причина за произшествието е късо съединение.

В петък в 15,20 часа е подаден сигнал за горяща селскостопанска постройка в Крумовград. Огънят унищожил 50 кв. м покривна конструкция, 10 бали фураж, греди. Пожарникарите от службата в Крумовград загасили пламъците, преди огънят да се прехвърли върху близки сгради.

Тази сутрин около 5,30 часа възникнал пожар в закусвалня в Джебел. Екип на местната пожарна служба загасил огъня, който унищожил аспиратор.

Девет огнеборци от Крумовград са загасили пожар в борова гора в землището на село Бараци. Изгорели около 5 декара горска постеля и 3 куб.метра дървен материал. Човешка небрежност е причина за произшествието.

10 декара сухи треви са изгорели в района на туристическия комплекс „Перперикон” в неделя. Екип на пожарната служба в Кърджали загасил огъня.

Седем огнеборци са загасили горящи сухи треви в Кърджали,  в селата Чакалци и Бял извор.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™