събота, 26 май, 2018
0

Сдружение „Егридерелилер“ даде ифтар в Ардино

Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер“ (Ардинци) от Бурса за пета поредна година даде благотворителна вечеря – ифтар в Ардино. На ритуалната вечеря присъстваха кметът на общината Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям, членовете на фондацията Юсеин Касапоглу, Ерол Четин, Бейджан Акън, Осман Ялчънкая, Юксел Юртсевен.

Председателят на Сдружението и почетен гражданин на Ардино Ахмет Кахраман не успя да дойде в Ардино поради здравословни причини.

Юсеин Касапоглу поздрави присъстващите по случай празничната вечер. „Месец Рамазан е символ на братството, приятелството, толерантността, сплотеността и взаимопомощта”, заяви Касапоглу. Той уточни, че и тази година Сдружението е раздало над 800 пакета хранителни продукти от първа необходимост на социално слаби, инвалиди и самотно живеещи хора на територията на общината.

Ресми Мурад изказа благодарност към ръководството на Сдружението за благородните им инициативи. Той изрази надежда за продължаване на добрите взаимоотношения между ръководството на общината и Сдружението. Пожела на всички мюсюлмани с достойнство да посрещнат Рамазан Байрам.

Гюнер ШЮКРИ

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™