събота, 24 март, 2018
23

Пожарникари евакуираха трима от горящ апартамент снощи

Трима са били евакуирани от пожарникари снощи около 21,30 часа при пожар в апартамент на ул.”П.Яворов” в областния център. Гражданите живеели в съседство до горящото жилище, в което огънят тръгнал вследствие на техническа неизправност на газов котлон. Два екипа с шестима огнеборци от службата в Кърджали са загасили пламъците. Огънят унищожил: аспиратор, готварска печка, телевизор, маса, столове, дограма.

Газов котлон се запалил на тераса в кв.”Възрожденци” в Кърджали вчера около 15 часа. Съседи успели да потушат пламъците, избухнали вследствие не техническа неизправност. Изгорели: аспиратор и част от стъклопакет.

Пластмасов контейнер изгорял в Момчилград след изхвърлени незагасени отпадъци. Екип на местната пожарна служба загасил огъня.

1 Коментар

1 коментар

  1. man

    14.07.2015 at 23:38

    Ще напиша нещо на друга тема. Мисля, че не всички индийци (дори да са с мургава кожа-както вероятно са мнозинрството- а може би белите индийци започват от най-северните индийски щати (на границата с Пакистан) а бялата раса, започва основно може би от Пакистан) живеят като циганите (които най-вероятно (са ми разказвали хора) може би оцеляват от мъжка гей проституция (от млади), измами, продажби на деца, просия (и с деца) и т.н- и може би дори и ако човек им помогне те ще го измамят и/или работят некачествено) в Европа, Азия, Америка и т.н- може би само кастата далити (може би и парийте) в Индия, Бангладеш и т.н- живеят като циганите в Европа, Азия, Америка и т.н.

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™