събота, 17 март, 2018
16

Внасят в съда делото за двойното убийство в Джебел

Оръжният съд в Кърджали отказа да промени мярката за неотклонение „задържане под стража“ на Мерт Мехмед

Приключило е разследването за двойното убийство в Джебел през април миналата година , готов е и обвинителния акт срещу Мерт Мехмед, който ще бъде внесен в Окръжния съд в Кърджали. Това съобщават от Окръжната прокуратура Кърджали,  но не обявяват датата, когато това ще стане.  Уточняват, че обвинението е за грабеж, придружен с убийство.

Миналата седмица в Окръжния съд в Кърджали е гледано искане за изменение на мярката за неотклонение „задържане под стража” на Мерт Мехмед, но магистратите не са уважили искането за промяна.

Мерт Мехмед беше задържан от полицията на 27 април 2014 г. в Джебел. 18-годишното момче бе обвинено за убийството на 24-годишна жена и 7-годишната й дъщеря. Телата на майката и детето бяха открити в апартамент в града. Мерт направи пълни самопризнания. Във връзка с разследването на убийството бяха назначени голям брой експертизи.

В края на февруари тази година срокът за разследване на двойното убийство в Джебел за пореден път бе удължен с още 2 месеца, защото част от назначени по делото експертизи все още не  са били готови.

 

1 Коментар

1 коментар

  1. Anonymous

    14.07.2015 at 21:10

    3 GODINI USLOVNO I 2 GODINI ZATVOR, KATO TOI SHTE GI IZLEJI DOKATO GO OSUDIAT. I NAPRAOV SHTE IZEZE SLED DELOTO. SLUSHAITE KAKVO VI KAZVAM!

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™