неделя, 24 юни, 2018
0

Депутат от ДПС скастри НЦИОМ за рейтинга на Местан

Депутатът от ДПС Йордан Цонев скастри шефката на НЦИОМ Лидия Йорданова, която говори преди него в „Тази сутрин“ на bTV за това, че е пропуснала да каже, че лидерът на движението Лютви Местан е качил с 4 пункта доверието към себе си. Г-жа Йорданова пропусна да спомене това, че той е единственият политик с растящ рейтинг, въпреки че традиционно лидерът на ДПС получава негативни оценки, каза Цонев. Изследванията на рейтингите на правителствата са правени в началото на всеки мандат. Това, което прави впечатление е, че 65% от българите не одобряват работата на парламента, което се случва за първи път. Това заяви пред bTV Лидия Йорданова директор на НЦИОМ.

62% посочват, че не са удовлетворени от резултатите от изборите, като изцяло неудовлетворени са представителите на ГЕРБ и партиите, които не попаднаха в НС.   Половината от Коалиция за България и 70% са изразили задоволство от представянето. С изключение на президента Росен Плевнелиев всички политици имат по-високо неодобрение като рекордьор е лидерът на Атака Волен Сидеров с 86%, следван плътно от лидерът на ДПС Лютви Местан със 75 % , Сергей Станишев с 65% и бившият премиер Бойко Борисов, който събира неодобрението на 58% от българите.

Пламен Орешарски се ползва и с периферна подкрепа, която не е само на БСП и ДПС. Той има с пет пункта по-висок рейтинг от този на правителството. Доверието обаче е повлияно от всеобщото неодобрение с протестите, сочат данните от проучването.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    17.07.2013 at 03:02

    педерстан е жалък нарко-хомо-педал

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™