неделя, 24 юни, 2018
0

Комисар Сергей Заимов е новият директор на РД „Пожарна безопасност и спасяване”-Кърджали

Зам.директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението” старши комисар Асен Игнатов в присъствието на областния управител Илия Илиев представи днес новия директор на регионалната дирекция в Кърджали комисар Сергей Заимов. Досегашният ръководител на службата комисар Христо Тодоров излиза в пенсия по собствено желание. Със заповед на вътрешния министър Румяна Бъчварова комисар Тодоров е награден с предметна награда – огнестрелно оръжие, марка по избор. Заповедта на министър Бъчварова за временно преназначаване на Сергей Заимов за директор на РД „Пожарна безопасност и защита на населението”-Кърджали е с дата 15.06.2015 г.

Пред ръководния състав на регионалната дирекция комисар Тодоров сподели, че приема наградата като оценка не само за своя труд, но и за професионализма на хората, с които е работил. Новият директор пое ангажимент да надгражда постигнатото до тук и да оправдае доверието, което му е гласувано.

Сергей Заимов е роден на 26.03.1966 година в село Дрангово, община Кирково. Завършил е факултет „Противопожарна охрана” в Академията на МВР. В системата на МВР е на работа от 1.091991 година, като е преминал през всички нива на кариерното израстване. В продължение на 11 години оглавява пожарната служба в Подкова. В регионалната дирекция в Кърджали е от 2006 година, първо като началник на група, а след това и като началник на сектор.

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™