понеделник, 19 март, 2018
16

11 катастрофи през почивните дни в областта. Един е тежко пострадал, други петима са с леки наранявания

70-годишен мотоциклетист е със счупени прешлени на гръбначния стълб и транспортиран в пловдивска болница след катастрофа в района на село Железник в събота. Шофьорът загубил контрол над управлението на мотоциклета, навлязъл в крайпътна канавка и паднал. Взета е кръвна проба за анализ.

3-годишно дете било блъснато от 19-годишният шофьор без книжка А.С. в село Странджево. Неправоспособният не успял да спре поради движение с несъобразена скорост при наличие на деца в близост до пътя и ударил момчето. Пострадалият бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Хасково и освободен за домашно лечение. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт.

Между селата Рибарци и Сухово “Фолксваген”, управляван от С.С./36/, напуснал платното и се блъснал в крайпътно дърво вследствие на движение с несъобразена скорост. Водачът бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Ардино и освободен за домашно лечение. При проверката се оказало, че не притежава свидетелство за правоуправление. Отказал е да бъде изпробван за алкохол. Съставен е акт.

В района на село Пчеларово водачът на “Фолксваген” Ф.Р./22/ загубил контрол над управлението вследствие на движение с несъобразена скорост, колата се блъснала в еластична ограда и се преобърнала в дере. Пострадали жената, управлявала автомобила, и 24-годишен пътник. Те били прегледани в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободени. Екип на пожарната служба изтеглил автомобила от дерето.

Между селата Конево и Миладиново водачът на автомобил “БМВ” Н.Е./45/ загубил контрол над управлението и се блъснал в скат, а след това напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Бил е установен, когато потърсил медицинска помощ. След преглед бил освободен за домашно лечение. Съставен е акт.

Само с материални щети са останалите пътни произшествия в Кърджали, Момчилград, селата Петелово и Стражица.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени