понеделник, 19 март, 2018
0

Ивайло Караколев, Валентин Стоянов и Христо Митев са победителите от „Ивайловград Street fitness”

Ивайло Караколев от Ивайловград, Валентин Стоянов  от Стара Загора и Христо Митев от Чепеларе са победителите от състезанието по уличен фитнес „Ивайловград Street fitness”. Момчетата спечелиха златото в категориите съответно до 15-годишна възраст, от 15 до 17-годишна възраст и над 18-годишна възраст. Момчетата впечатлиха съдиите със зрелищните си изпълнения на съоръжението за уличен фитнес, което се намира на площадката до Параклиса в града.

В групата на най-младите състезатели втори и трети се класираха Божидар Тюрдиев и Димитър Карабелев. В групата на 15-18-годишните Мартин Стойнов и Христо Иванов взеха среброто и бронза. При най-големите Велизар Митев и Никола Нгуен се наредиха на второ и трето място.  В атрактивно съревнование с базови упражнения в края на състезанието грамоти получиха Никола Нгуен, Илиян Мангадашев и единствената дама, която мери сили наред с момчетата – Биляна Колева.

В състезанието взеха участие 28 състезатели от Трявна Раднево, Стара загора, Чепеларе, Хасково, Любимец, Русе, Ивайловград. „Ивайловград Street Fitness” e надпревара,  организирана от община Ивайловград по инициатива на запалените стрийт фитнес спортисти Манол Манолов, Христо Иванов и Ивайло Караколев, които преди няколко месеца дадоха идеята за изграждане на стрийт фитнес съоръжението в Ивайловград, което предизвиква завист у почитателите на този спорт в цялата страна. Освен грамоти и медали призьорите в различните възрастови групи получиха фитнес аксесоари като награда за доброто си представяне.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    22.07.2013 at 03:34

    i takova li ima bre?

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™