неделя, 24 юни, 2018
0

Преглеждат работещите към „Центъра за социални услуги в домашна среда“ в Черноочене

Работещите към „Центъра за социални услуги в домашна среда“  в  Черноочене преминаха задължителен периодичен медицински преглед. Специалистите от „СЦ-Сонел-фарм“ ООД подготвиха индивидуални карти за профилактичен преглед.
Целта беше да се констатират пригодността на служителите към работната среда, уведомяване на общопрактикуващия лекар за заболявания или отклонения във физиологическите показатели, разработване и предлагане на мерки за предотвратяване, отстраняване или намаляване на установения риск и др.
След проведените медицински прегледи е направен е анализ на моментната заболяемост ,  установена при проведените прегледи. Идентифицирани и оценени са опасностите и риска за безопасност и здраве и е подготвена план-програма за превенция на риска по приоритети.
Проект BG051PO001-5.1.04-0008-С0001 „Център за социални услуги в домашна среда” е финансиран по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Помощ в дома“ с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. Целта е да се осигури качествена грижа в домашна среда на лица с трайни увреждания с невъзможност за самообслужване, чрез повишено качество на грижа, целенасоченост и гъвкавост на предоставянето на услуга в общността.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    24.07.2013 at 20:17

    направо след прегледа да ги настанят и тях там :D

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™