петък, 22 юни, 2018
0

Здравко Мандаджиев се сгоди по нестандартен начин

Кърджалиецът Здравко Мандаджиев предложи брак на любимата си Ради навръх Илинден. Двамата са заедно вече две години и изпълнителят решил да заяви сериозните си намерения към своята избраница точно на 20 юли, тъй като Св. Илия е закрилник на Здравко Мандаджиев и той вярва, че този годеж ще бъде благословен.

Певецът вложи цялата си любов и въображение, за да направи този миг незабравим и да предложи на Ради по изключително романтичен и нестандартен начин. „Организацията беше голяма, много хора се погрижиха за предложението“, разкрива Здравко пред „Планета“.

Изпълнителят разказва, че решил да заведе приятелката си на събор в Сопот за празника и да й „подари“ скок с парапланер за годишнината им. Под предлог, че иска да разучи трасето изпълнителят скочил пръв, а екипът подготвил специален трансперант, който да разпуснат точно преди да кацнат. На него било изписано „Милинко, ще се омъжиш ли за мен“, а след приземяването Здравко паднал на колене и поставил пръстена на ръката на Ради.

Бъдещата младоженка била наистина впечатлена и въпреки вълнението, веднага приела предложението за годеж. Двамата издават, че сватбата ще се случи до една година.

signal.bg

5 коментара

5 коментара

 1. Анонимен...

  26.07.2013 at 21:35

  И..все пак новините са кърджалийски-въпросните лица имат връзка с Кърджали

  0
 2. Анонимна

  26.07.2013 at 21:34

  Мисля,че става въпрос за Илия Загоров-бившият на Глория-вчера бяха писали,че щял да се жени-..а Галя е настоящата Глория :)

  0
 3. Анонимен...

  26.07.2013 at 18:56

  аз тука как не прочетох илия никъде?!? ще прочета пак

  0
 4. Анонимен...

  26.07.2013 at 18:24

  какъв илия? аз що не видях такава новина никъде?

  0
 5. Анонимен...

  26.07.2013 at 17:10

  Сега МИЛИНКАТА да му защие гащите на Здравко . Който и по дяволите е тоз И подяволие какво ме занимавате с тез глупости !!! Вчера за някакъв Илия дет бил приятел на някаква Галя. Какви са тез хора ? Някой познава ли ги ? Някой интересува ли го Галя Илия Здравко и МИЛИЛИНКА. Вече няма да отварям тоз глупав сайт !!!

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™