понеделник, 19 март, 2018
3

Местан към ГЕРБ: Четири години се държахте ляво към бизнеса и дясно към нуждите на гражданите

При днешния дебат вие проявихте едно не просто олевяване, а дадохте повод да се говори за левичарството като късната болест на българската десница. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан към ГЕРБ при дебатите в пленарна зала по актуализацията на Бюджет 2013.“Четири години се държахте ляво към бизнеса и дясно към нуждите на гражданите”, се обърна Местан към ГЕРБ.  „Ако някой чужд експерт слуша дебатите днес, ще причисли всички оратори към лявото, с изключение на един-два оратори от ГЕРБ”, смята Местан.

Лидерът на ДПС се обърна към президента Росен Плевнелиев с думите: „Ако наистина президентът възнамерява да наложи вето върху закона, нека вникне в дебатите по същество и още веднъж да премисли това свое намерение. Не случайно по отношение на Закона за държавния бюджет, дори законодателният орган е лишен от инициатива – дори 240 народни представители в купом не могат да внасят проект за държавен бюджет, нито да искат негова промяна. Това е изключителна територия на изпълнителната власт. Бюджетът показва политиката на правителството”.

„Трябва да държим сметка за това, което говорим докато управляваме, защото ще се наложи да защитаваме същите позиции, когато избирателят ни отреди роял на опозиция”, посочи Лютви Местан.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™