четвъртък, 24 май, 2018
0

Пътуваща изложба „Да бъдеш баща” в Ардино

По инициатива на Центъра за обществена подкрепа Ардино е домакин на пътуващата изложба „Да бъдеш баща”. В нея са показани 11 послания, обединени от идеята „ Най-голямата ти сила е в това да бъдеш баща“.

Изложбата акцентира върху ключовата роля на бащата за успешното развитие на детето, за неговото емоционално и физическо израстване. Участвайки в ежедневната грижа за децата чрез своя собствен специфичен мъжки подход и мироглед, бащата по естествен начин допълва майката и внася баланс в семейството. В общите усилия и на двамата родители се крие ключът към отглеждането на едни самоуверени и пълноценни бъдещи членове на обществото.

Изложбата ще бъде представена на различни места в града до края на месец октомври, а в момента тя е изложена в сградата на Общинска администрация, където ще е в рамките на една седмица. За първи път визиите бяха изложени пред градското читалище по време на Деветия Балкански фестивал на турския фолклор, проведен на 28 юли, уточни Светла Семерджиева, директор на ЦОП-Ардино.

 

 

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™