събота, 17 март, 2018
7

Караянчева: Как ще обясните увеличението на заплатите на областните управители с 30%?

Управлявате на върха на палките и щитовете. Това каза депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева в изказване от името на парламентарна група при дебатите по актуализацията на бюджета. Уважаеми управля ващи, от какво се уплашихте вчера, че така припряно приключихте заседанието и прекратихте дебатите. Едва ли от гузна съвест, защото такава ви липсва. Единственото обяснение е, че се притеснявате от опозицията в лицето на ГЕРБ. Няма как да заглушите гласа на опозицията, освен ако не вкарате полиция с палки, заяви Караянчева.
Такова поведение се казва гьон-суратлък. Спрете да се държите като девици в изповедалня. Обяснете за какво ще теглите заем, за какво ще се използва. Спуснали сте дебела информационна завеса и заблуждавате хората. Как да повярват хората на добрите ви намерения, след като вместо да се съсредоточите върху събиране на приходи от данъци и акцизи, тръгнахте да уреждате партийни членове. Само за един данъчните приходи са намалели с над 110 млн. лв., отбеляза депутатът.
Как ще обясните увеличението на заплатите на областните управители с 30%.   Разделяте хората на софиянци и провинция, подозирате ги в провокации. Жалки са опитите ви да обвинявате кметицата Фандъкова в пристрастие, г-н Борисов във всички земни грехове, каза още Караянчева.
Екатерина ПАНОВА

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  02.08.2013 at 01:01

  Така е като се загубят изборите веднъж

  0
 2. Анонимен...

  01.08.2013 at 19:35

  къде ти е памперса, бабо? уплашили се били

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™