петък, 22 юни, 2018
0

Протестиращите в подкрепа на кабинета „Орешарски“ идват в Кърджали

Протестът в подкрепа на кабинета „Орешарски“ продължава извън столицата. В 40-тия ден от традиционния митинг организаторите потвърдиха своите намерения шествието да се пренесе в още 12 града в страната.
Още следващата събота поддръжниците на кабинета ще отпътуват към 12 града в страната, както те поясниха на собствени разноски.
„Първите от които са Нова Загора, Кърджали, Хасково и Троян. Това са първите 4 места, които ще посетим“, заяви организаторът Радослав Гочев.
В столицата пък протестът в подкрепа на кабинета преминава в летен режим и ще се провежда всеки вторник, четвъртък и неделя. Въпреки малобройния облик на шествието днес, участниците са категорични, че ще продължат.
„Докато продължават ония на жълтите павета, докато викат оставка. Ние идваме не, за да стачкуваме, а просто за да подкрепяме работещото правителство“, заяви контрапротестиращ. „Все пак е август месец, 12 часа на обяд в тази жега, нормално е не всеки да може да си позволи да излезе. Ние ще продължим да си контрапротестираме, няма значение, че протестиращите или Парламента са в отпуск“, категоричен бе друг. „Видяхте – за 2, 3 месеца приеха 21 закона, които бяха в интерес на обществото. На това правителство, което разработи изключително добра програма, трябва да му се даде възможност да осъществи тази програма“, призова трети.
В петък се очаква и официална пресконференция относно точния брой събрани подписи в подкрепа на кабинета и за оставката на президента Росен Плевнелиев.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™