понеделник, 18 юни, 2018
0

Все повече абонати предпочитат да плащат електричеството чрез „ЕVN Онлайн плюс”

Над 180 000 клиенти се регистрираха в „ЕVN Онлайн плюс” за една година от старта на системата за електронно плащане на EVN България, съобщават от дружеството.  Системата стартира на интернет страницата на дружеството www.evn.bg на 1 август 2012 г. като все повече клиенти предпочитат да заплащат консумираната електро- или топлоенергия директно чрез „ЕVN Онлайн плюс”.

Сред предимствата на „ЕVN Онлайн плюс” са:

  • незабавно и сигурно онлайн плащане на консумирана електрическа и топлинна енергия с кредитна или дебитна карта, оторизирана за интернет разплащания, чрез системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ
  • по-голяма защита на личните данни, чрез обновена система за регистрация в страница с криптирана връзка
  • достъп до информация не само за актуални, но и за стари неплатени задължения за изразходвана електрическа или топлинна енергия
  • информацията за плащането се отразява веднага в системата на дружеството.

„ЕVN Онлайн плюс” е разработена в съответствие с новите информационни тенденции както по отношение на дизайн, така и по отношение на гъвкавост и клиентско удобство.  За да се възползват от „EVN Онлайн плюс”, частните клиенти е необходимо да извършат лесна еднократна регистрация, за която са необходими клиентски номер, номер на фактура (без значение актуална или по-стара), издадена за този клиентски номер и актуален имейл адрес.
Освен растящата популярност на „ЕVN Онлайн плюс” се отбелязва силен интерес и към останалите онлайн и телефонни услуги, предлагани от EVN България.  На голям интерес сред клиентите се радва услугата за безплатно уведомяване чрез sms и имейл за предстоящо прекъсване на електроснабдяването поради забавено плащане.

Дружеството дава възможност на своите клиенти да проверяват размера на своите фактури също и чрез специализирана автоматична телефонна линия 0700 1 0207.

ЕVN България

Телефонен център 24 часа в денонощието

0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 10207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info@evn.bg www.evn.bg

 

 

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™