петък, 22 юни, 2018
0

Хората на Валери Симеонов скочиха срещу посещение на турския вицепремиер

В декларация, изпратена до медиите, от партия НФСБ с лидер собственикът на СКАТ Валери Симеонов се обявиха срещу планираното посещение на турския вицепремиер Бекир Боздаг в България. Хората на Симеонов наричат това посещение “турска провокация” и смятат, че то е насочено срещу националния суверенитет на България. Като аргумент те посочват факста, че нито Областните управи, нито общинските власти в местата, които ще бъдат посетени от турската делегация, знаят за тази „инспекционна обиколка“ .
Турската страна много умело използва анархията, безвластието и липсата на каквато и да е координация между компетентните централни и местни власти, за да утвърди своето влияние в т.н. “смесени райони“, се казва още в декларацията.

Докато министри, депутати, областни управители и кметове са се отдали на блажена лятна почивка, Турция провежда своята експанзия с помощта на Главното мюфтийство и на местните структури на ДПС, завършва декларацията.

Турският вицепремиер Бекир Боздаг ще посети страната ни от 6 до 8 август. Според съобщение от пресслужбата на Бекир Боздаг визитата ще бъде в качеството му на ресорен вицепремиер по проблемите на турските общности в чужбина.

Предвижда се Бекир Боздаг да посети Кърджали и Момчилград.

1 Коментар

1 коментар

  1. Анонимен...

    06.08.2013 at 01:37

    ще скачат мишките

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™