неделя, 18 март, 2018
20

Линейка от Кърджали с дете в кома помете жена в Пловдив

Жена на около 50 години е блъсната на улица „Гладстон“ в района на Синдикалния дом в Пловдив днес от линейка с включени фарове и сирена. Линейката е транспортирала 6-годишно дете в кома от Кърджали до Хирургически клиники на УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. При идването на „Спешна помощ“, пострадалата жена е била в съзнание, установени са фрактури на таза, на крак и травма в гръдната област, съобщава БГНЕС. Тя е откарана в Спешния център, откъдето ще бъде настанена за лечение.

В линейката е било превозвано 6-годишно момченце от Кърджали, което е с черепно-мозъчна травма, пострадало при битов инцидент, съобщи за Радио Пловдив шофьорът на линейката Росен  Божинов. По думите му, той в последния момент е видял пресичащата жена. Пред линейката е имало автобус на градския транспорт, който направил път на специалния автомобил, но точно в този момент жената започнала да пресича на пешеходната пътека. При падането тя си удари главата в бордюра, разказа още шофьорът. Лекарят от линейката веднага започна да оказва първа помощ на пострадалата. В момента жената е хоспитализирана с травми на главата и таза в шокова зала на Хирургичния блок на УМБАЛ „Св. Георги“, без опасност за живота

Полицията е разрешила на кърджалийската линейка да продължи пътя си до болницата, за да закара болното дете, а после да се върне. По първоначална информация линейката е навлязла в насрещното движение и това е станало причина за инцидента.

1 Коментар

1 коментар

  1. Anonymous

    06.08.2015 at 14:17

    e kakvo da pravqt, karat bolno dete. policata ostana i da ne razreshi

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™