петък, 22 юни, 2018
0

Зам.-министър Маринова: Айнур Ибрямова поема мегадирекцията по горите в Родопите

Направени са кадрови промени в Изпълнителната агенция по горите и в държавните горски предприятия, съобщи заместник-министърът на земеделието и храните Валентина Маринова. По думите на Маринова тези промени са вследствие на анализи и констатации за пропуски и неизпълнение на финансовите планове. Новият директор на Изпълнителната агенция по горите е инж. Григор Гогов.

За директор на Държавно горско предприятие-Благоевград е назначен Светлозар Михайлов, а Държавно горско предприятие-Смолян ще бъде оглавено от Айнур Ибрямова. „Сформираният екип е достатъчно отговорен и се надявам това, което е заложено като краткосрочни и дългосрочни приоритети да изпълним своевременно“, каза Маринова. Нормално е, когато се сформира екип той да бъде представен от професионалисти и специалисти, които са доказали професионалния си опит.
Министерство на земеделието и храните се опитва да наложи практиката за професионализъм и за сектор „Гори“, предвид че гората се създава бавно и трябва да я оставим за поколенията, каза още зам.-министър Валентина Маринова.

investor.bg

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™