четвъртък, 24 май, 2018
0

Цветан Цветанов обяви кандидатите за кметове в пет кърджалийски общини

Областният управител на Кърджали Илия Илиев е кандидатът за кмет от партия ГЕРБ. „Илиев участва веднъж в кметски избори през 2011г., натрупа и достатъчно административен и управленски опит. Ако спечели, това ще бъде неговият първи мандат”, каза на пресконференция в Кърджали заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, който обяви кандидатите за кметове и на останалите общини в областта.
Зам.- областният управител на Кърджали Румен Младенов, който е с дълъг стаж в сферата образованието, е кандидатът за кмет на община Кирково. Училищният директор и образователен експерт Венета Добрева е кандидатът за кмет на община Крумовград. Социалният служител Леман Али ще атакува кметския пост в община Черноочене, а общинският съветник Ервин Хасан ще участва в надпреварата за кметското място в община Джебел.
„От чисто тактическо естество” Цветанов не съобщи имената на кандидатите за общински кметове на Ардино и Момчилград и категорично отхвърли опасенията за политически натиск или заплаха върху техните кандидати в тези две общини.
„Искаме да дадем реална алтернатива на Кърджали. В годините на прехода много водещи партии абдикираха от региона. Ние се надяваме, че избирателите ще гласуват по съвест и без страх. На всяка агресия от страна на опонентите ни, ще отговаряме с политика. ГЕРБ работи за вота на хората от всички етноси. Говоренето за етнически вот е обидно за всички жители на региона“, посочи Цветанов и допълни, че основен противник на ГЕРБ на местните избори ще бъде ДПС, но без „Движението да се превръща във враг“.
Заместник-председателят на ГЕРБ прогнозира пробив в две общини в Кърджалийско, но не посочи имена с мотива, че не желае по този начин да демотивира останалите кандидати. Той бе категоричен, че в област Кърджали ГЕРБ ще се стреми към увеличаване на броя на избраните общински съветници и селски кметове.

1 Коментар

1 коментар

  1. Anonymous

    20.08.2015 at 07:54

    Ако спечели, това ще бъде неговият първи мандат.
    i posleden

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™