събота, 23 юни, 2018
0

Хасан Азис: Надяваме се на добър диалог с Областна администрация

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис се срещна със зам.-областните управители Назми Мюмюн и Муса Сеидахмед. „Протоколът може да не изисква подобен род срещи, но за нас тя е важна, тъй като се надяваме на добър диалог, комуникация и координация с областна администрация. Този синхрон в работата между двете институции ще бъде в интерес на хората“, подчерта инж.Азис. Като „най-добрия” пример за резултатите от липса на диалог между двете институции, помещаващи се в обща сграда, кметът посочи недовършения информационен център. Той не скри и сантимента си към позицията зам.-областен управител, тъй като преди години също е заемал този пост.

Инж.Азис запозна зам.-областните управители с проектите с осигурен европейски ресурс, които реализира общината.Той изрази надежда, че съвместно с областния управител Бисер Николов ще успеят да „размразят” стопираните от предишната власт проекти за ремонт на магистралния водопровод, строителство на нов мост над Арда /от кв.Възрожденци към Крайно село/, информационния център на общината и др.
Зам.-областният управител Назми Мюмюн благодари за поканата и изрази надежда, че със съвместните усилия на община, област, народни представители от региона и представители в централната изпълнителна власт може да се осигурят по-добри възможности за подобряване живота на хората.Приоритетен е въпросът за осигуряване на работа и поминък за местните, посочи Назми Мюмюн.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™