сряда, 20 юни, 2018
0

Стоянка Мутафова се вихри на кърджалийска сцена в спектакъла „Безумната лейди Джули“

Чудото Cтоянка Мутафова, иcтинcка и  неподпpавена , видяха тази вечер кърджалийци в постановката на театър „Българан“   „Безумната лейди Джули“.  Партнираха й Адриана Андреева и Николай Атанасов-Шуши, който е и режисьор на спектакъла.

Стоянка Мутафова се въплъти в ролята на  Джули, която наскоро  е загубила съпруга си. Тя ненадейно  пристига в дома на сина си Ричард снаха си Хариет в  Лондон,  където да намери утеха.   Животът при  младите е по-привлекателен от  този в осиротелия й дом и тя всячески се опитва им попречи да я накарат да си тръгне.  Следва поредица от комични ситуации,   в които Джули   все успява  с хитрост да остане  в дома на сина си, дори  и да  съпроводи  семейството до Париж.  Тя ловко противопоставя един на друг  сина и снаха си и възползвайки се от създалите се ситуации, в които Стоянка Мутафова се раздава докрай, доказва , че мястото й е при тях.  Тя не се свени да  изиграе по телефона ролята на несъществуващата секретарка на сина си, за да провали вечерята им, или  се представи за  бивша затворничка, за да  се отърве от двуседмичния престой в санаториум, докато  младите са в Париж.  Въпреки многото перипетии  отстоява докрай  намерението си да не остава сама. Смехът на една от най-великите български актриси е силно заразителен, а невероятното й лице трудно се забравя. Но зад  смеха й пиперливите  на моменти  шеги,  прозира болката на една възрастна жена, останала сама и  копнежът й за близост.

С бурни аплодисменти  изпрати кърджалийската публика незабравимата актриса, а тя  танцува за всички и им благодари с дълбок поклон.

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  28.08.2013 at 12:16

  Зарежда с емоции, поклон!!!

  0
 2. Анонимен...

  28.08.2013 at 12:14

  Страхотна е Мутафова!!!

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™