петък, 20 април, 2018
0

В община Момчилград стягат училища и детски градини за 15 септември

Нова проверка на учебни и детски заведения по населени места предстои да бъде направена до дни, стана ясно на традиционната ежеседмична среща на ръководството на община Момчилград с кметове на населени места. Градоначалникът Акиф Акиф лично ще се запознае на място със състоянието на общински училища и забавачки преди откриването на новата учебна година.

Както е известно, кметът вече инспектира училищата в общинския център и разпореди те да бъдат готови за посрещане на учениците в изцяло освежен вид. Очакванията му са седмица преди първия училищен звънец ремонтните дейности да бъдат пред приключване.  Посещенията на кмета ще обхванат училища и детски градини в селата Груево, Звездел, Нановица и Равен, както и школото в Звездел.

Същевременно, директори и кметове ръководят съвместно ремонтните дейности, включително освежаване и почистване на дворове, укрепване на огради, почистване на площадки. Отстраняват се всички установени нередности по спортни площадки и съоръжения, където играят деца.      На провелата се среща кметовете на населени места получиха подробни противопожарни указания заради зачестилите през последните дни пожари в региона.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™