сряда, 20 юни, 2018
0

Борисов напомни за приноса си в откриването на „Маказа- Нимфея”

„Честитя на всички българи новия път през Маказа и новия ГКПП „Маказа – Нимфея“. Благодарение на всичките усилия, които правителството на ГЕРБ положи, успяхме да ремонтираме и завършим този важен път, който е от огромно значение за развитието на Южна България и най-вече – за хората от Кърджалийска област“. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред „Фокус“ след официалното пускане на пункта „Маказа-Нимфея“.

„С отварянето на още една нова връзка с Гърция, всички в региона получават още една нова възможност за растеж и оживление на местната икономика, за развитието на туризма и по-лесното пътуване до Гърция“, каза лидерът на ГЕРБ и уточни, че е дал обещание за пункта при многократните си срещи с граждани в Кърджали, Джебел, Кирково, Момчилград и Черноочене.

„Благодаря и на гръцкото правителство, на премиерите, с които многократно съм работил по темата Маказа, че в тези времена на криза, намериха средства, за да завършат участъка от своята страна. Така изпълнихме обещанията си към хората“, продължи с благодарностите депутатът от ГЕРБ.

В 11 часа днес областните управители на Кърджали Бисер Николов и на периферия Източна Македония и Тракия Аристидис Янакидис прерязаха лентата на новия ГКПП „Маказа-Нимфея“.

2 коментара

2 коментара

 1. Комунист

  09.09.2013 at 20:20

  Стига хвалби, нищо не направихте за пътя

  0
 2. Анонимен...

  09.09.2013 at 20:14

  Никакво откриване без Боко!

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™