събота, 23 юни, 2018
0

Кърджалийските социалисти отбелязаха 9 септември

На девети септември  в 18 часа пред паметника на Адалберт Николов- Малчика,парк „ Горубсо” кърджалийските социалисти  съвместно с членове на  Българския антифашистки съюз  отбелязаха  69 години от една от най-значимите  дати  в съвременната ни история. Гости на тържеството бяха областният управител Бисер Николов , зам.областния управител Назми Мюмюн, Величко Петров – зам.председател на Областната тракийска организация. С едноминутно мълчание бяха почетени загиналите в антифашистката съпротива. Приветствия по повод  9 септември    произнесоха председателя на Областния съвет на Българския антифашистки съюз Йордан Митев и Вълчо Тюскелев председател на Съюза на ветераните. С ръкопляскания бе съпроводено словото на народния представител Милко Багсадаров,което той започна с най-използваната от хората в  днешния ден  думичка « Доживяхме». Наистина тази голяма мечта на кърджалийци вече е факт. Пътя към Гърция през Маказа е отворен! Той сподели за невероятните усилия, които бяха положени  това да стане факт, за  голямата  димпломация  и работа, която бе свършена от всички участници в този тримесечен дебат,но най-вече за решаващата намеса на лидера на БСП и на  партията на европейските социалисти Сергей Станишев.

В края на тържеството Милко Багдасаров връчи партийни книжки на новоприети 9  членове на  Българската социалистическа партия, които бяха поздравени от малката Мартина  с песента « Приятелство».

Тържеството продължи с много песни и хора .

1 Коментар

1 коментар

  1. Гоочолу

    10.09.2013 at 15:29

    Я ,чичко Величко Мюрето и той социалист ?!?Това мазно ,и лепкаво чудовище трябва да се изгони от всякъде. Той е срам за БСП пък и за която и да е партия. Най- големият рушвутчия в ОЦК.Колко парички прибра като зав.ОТ.Този е за затвора.

    0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™