понеделник, 18 юни, 2018
0

Бисер Николов: Надявам се бизнесът да стъпи на Маказа

Церемонията за откриване на пътя през Маказа беше  договорена с областния управител  на област Източна Македония и Тракия Аристидис Янакидис. „Една от целите бе максимално бързо  да бъде отворен пътят през българо-гръцката граница. Покани не бяха отправени към нито една организация в България и Гърция и това бе обмислено решение,  поет ангажимент, а не проява на неуважение”. Това коментира областният управител Бисер Николов по повод изявления, че организации на бизнеса не са били уведомени за събитието и не са получили покани.

Областната администрация съобщи за откриването на пътя,  десетки  медии  публикуваха информации за събитието.

Припомняме, че всички български граждани, които искаха да присъстват, бяха допуснати в района на ГКПП „Маказа – Нимфея”, включително собственици и управители на фирми.

Областният управител на Кърджали се надява бизнесмените, които не са присъствали на откриването, да стъпят в района на граничния пункт и да преминат българо-гръцката граница, мотивирани от икономически интереси. Ограничението за тонажа на автомобилите ще бъде преразгледано след приключване на строителните работи по пътя през Маказа на територията на  Гърция и на наша територия.

 

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™