понеделник, 18 юни, 2018
0

58 абитуриенти ще изпрати тази година СОУ „Йордан Йовков”

За 56-ти път училищния звънец удари в СОУ „Йордан Йовков”. С много усмивки и празнично настроение започна тържеството по случай първия учебен ден. 71 първолаци за първи път прекрачиха прага на родното училище. Общо 640 ученици влезнаха в класните стаи на школото, като 58 е броят на зрелостниците. В предучилищните групи пък ще се обучават 20 деца. Те ще учат в напълно обновени и модерно оборудвани класни стаи, модернизирани по проект за средищните училища. Гост на празненството бе кметът инж. Хасан Азис, който поздрави възпитаниците на школото с първия училищен звънец.

„Вярвам, че всички ще съумеем да се справим с предизвикателствата на нашето съвремие, защото знанието, което училището е призвано да съхранява и обогатява, ще ни бъде опора. С много любов и търпение – създавайте, дарявайте и допринасяйте за развитието на българската образователна система. Нека усилията на всички се увенчаят с успех и амбициите ви бъдат възнаградени!” , заяви в словото си инж. Хасан Азис и пожела на учениците неизчерпаема енергия и високи постижения през новата учебна година.
Директорката на школото Недялка Кюпреджиева отдаде заслужено признание към всички, които неуморно са влагали сили, за да надграждат знанията на учениците, избрали да се обучават в СОУ „Й.Йовков”.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™