петък, 20 април, 2018
0

Атака внася в парламента искане за затваряне на границата с Турция

Да не се допускат на територията на България бежанци от арабски страни и Африка. Това поиска от парламентарната трибуна атакистът Павел Шопов, който обясни, че националистите днес ще внесат това проекторешение в НС.
По думите му сирийските бежанци у нас са прекалено много и вече създават размирици. От Атака изтъкнаха, че предложението им страната ни да запази неутралитет по темата Сирия и да затвори границата си с Турция не е прието и тепърва ще си патим от това.  Има тежка опасност да пострада обществото, бежанският поток е неспирен и се увеличава с всеки изминал ден, алармират националистите. Според тях един бежанец струва на държавата над 1000 лева на месец, а един роден пенсионер – 150 лева. Ислямски фундаменталисти и терористи – така Шопов определи сирийските граждани, които търсят спасение у нас.
Депутатът от Атака разкри конспиративен сценарий, според който САЩ, Израел и Франция са предизвикали този конфликт, а сега не помагат за разрешаване на генерирания от тях проблем. Не трябва да сме буфер, който да спира тези бежанци да навлязат в Европа, призова Шопов.
Той предрече, че страната ни я очаква хуманитарна криза, ако не спрем бежанския поток.

По-рано днес пък от ВМРО обявиха, че в неделя ще блокират турската граница в района на ГКПП Капитан Андреево.

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™