събота, 23 юни, 2018
0

Посланикът на Израел обеща да доведе инвеститори в Кърджали

Живеете в един от най- красивите райони на България.  Рядко красива страна с невероятни хора и  с потенциал да направят много неща. Сигурен съм,  че с общи усилия , с опита на Израел ще постигнете по-висок стандарт на живот тук. Това  заяви  при посещението си в Кърджали  посланикът на Израел негово превъзходителство  Шаул Камиса Раз.  Той пристигна в родопския град  за представянето на  театралната постановка  „Опасни игри”  на израелската писателка Една Мазия.

Израелският дипломат се е ангажирал да доведе инвеститори в Кърджали при следваща визита в града, съобщи  след срещата си с него зам.-областният управител на Кърджали Муса Сеидахмед. Говорихме не само за развитие на културните контакти, но и на икономическите, каза  Муса Сеидахмед . Той подчерта, че посланикът дълги години е бил кмет в Израел и е запознат с  културата на българите, работещи като строители в неговата страна.

Посланик Шаул Камиса Раз каза, че за разлика от предшествениците си посещава различни региони в България, за да опознае живота в нашите градове и села. При визитата си в Кърджали поканил да го придружава областният управител на София Емил Иванов.  Похвали доброто отношение между областния управител и кмета на Кърджали , което  според него е ключ за успех на региона.  Те трябва да работят за една цел – да  подобряват стандарта на  населението тук, казвам го от собствен опит, защото и аз съм бил кмет, добави дипломатът.

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  05.10.2013 at 21:30

  В този циганско-турски край никой няма да дойде, само още тъпи турци

  0
 2. Анонимен...

  04.10.2013 at 23:57

  nishto ne moje da dovede, nikoi evrein nqma da stapi v tozi islqmski krai!

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™