сряда, 20 юни, 2018
0

Отличиха Хасан Азис с приза „Най-активна община” в кампанията „Зелена България”

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис, бе отличен с приз за „Най-активна община” от Националната кампания „Зелена България“.” Признанието е за дейностите по интегрирания воден цикъл, в който се влага ресурс от 69.9 милиона лева и конкретно за най-бързо започнало строителство след подписване на договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Отличия в тази категория получиха и колегите му от Севлиево и Добрич.
Призовете на отличените осем общини в Националната кампания „Зелена България“, в различните категории, връчиха министърът на околната среда и водите Искра Михайлова и ръководителят на Управляващия орган на Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г.” Малина Крумова. Награждаването се състоя в рамките на Деветата годишна среща на местните власти в курортен комплекс „Албена”.
Ще припомним, че подписването на Договора с ОП „Околна среда 2007-2013” на проект „Интегриран воден проект за Кърджали: Изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа” бе на 18 януари т.г., а на 3 октомври бе положена първата копка от кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис и министъра на околната среда и водите Искра Михайлова.

2 коментара

2 коментара

 1. Анонимен...

  16.10.2013 at 19:56

  sled tolkova usardna rabota po osvetlenieto i dupkite v grada, kak nqma da go otlichat?

  0
 2. air

  16.10.2013 at 17:40

  otlichnik po kradene, svivane, lagane i govorene na prazni prikazki.

  0

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

localnix Малки обяви
localnix Малки обяви
Най-четени

Анкета

Нужно ли е да се сменя името на стадиона в Кърджали?

Резултати

Зареждане ... Зареждане ...

Статистики от Google Analytics™