четвъртък, 8 декември, 2016
Емилия Радева написа Изложбата на професора е страхотна! Заслужава си да й отделите внимание. А лекцията пред учениците и учителите бе повече от… Гюлкибар Юзеир написа Това ли са правата и свободите на народа ,като унищожавате бащините имоти на населението.Да водим дела и да се влачим… Марин написа Бях на Г.Юруци пред 96-97 какво ли е сега там 20 години по-късно мога само да си представя.Тъжно e. написа Imateli ktem za ogolemqvane na biusta написа i kakvo seva tiya izrodi şte izlejat 7 godini i şte sa na svoboda taka li,dano izgniyat v zatvora,ama yavno… написа https://www.youtube.com/watch?v=14Y6gLTfWTg
166

Местан към президента: Не давайте мандат на патриотите

mestan1

Лидерът на ДОСТ Лютви Местан се обърна с отворено писмо към президента, призовавайки го да не връчва третия мандат на Патриотичния фронт. „Дали президентът в края на своя достоен мандат ще стане съучастник във фашистки сценарий – представител на националпопулистите получава мандат и в качеството си на кандидат за министър-председател представя националпопулистка програма, и то от трибуната на парламента“ – пише Местан.

Според него, целта на „националистите не е да направям правителство, а да използват една конституционна процедура за разгръщане на предварителна, безплатна предизборна кампания за парламентарни избори, възможност да посочат свой кандидат за министър-председател и да принудят парламента да участва в дебати, тоест една политическа победа“.
По думите му „дори отхвърлянето на кандидата и програмата им ще ги превърне в своеобразна националистическа алтернатива на системните партии“.

Едно връчване на проучвателен мандат на крайните националисти ще бъде провокация не само за етническия мир, но и за стратегическата ориентация на България“ – пише Местан, а в края на писмото призовава Росен Плевнелиев: „Господин Президент, останете достоен!“

Натиснете за да коментирате

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четени

Статистики от Google Analytics™