четвъртък, 8 декември, 2016
Емилия Радева написа Изложбата на професора е страхотна! Заслужава си да й отделите внимание. А лекцията пред учениците и учителите бе повече от… Гюлкибар Юзеир написа Това ли са правата и свободите на народа ,като унищожавате бащините имоти на населението.Да водим дела и да се влачим… Марин написа Бях на Г.Юруци пред 96-97 какво ли е сега там 20 години по-късно мога само да си представя.Тъжно e. написа Imateli ktem za ogolemqvane na biusta написа i kakvo seva tiya izrodi şte izlejat 7 godini i şte sa na svoboda taka li,dano izgniyat v zatvora,ama yavno… написа https://www.youtube.com/watch?v=14Y6gLTfWTg
163

В Кърджали гостува пътуващата изложба „География-пътешествие и приключение”

IMG_5618

Днес от 14 часа в Дома на културата в Кърджали ще бъде открита пътуващата фотоизложба „Географията-пътешествие и приключение”. Тя е дело на проф. Румен Пенин, който лично ще я представи. Изложбата включва фотоси от различни краища на света, правени по време на пътуванията на професора. Тя има образователен характер и нейната цел е да провокира интереса на младите хора към географията и пътешествията.
Професор Пенин е преподавател в СУ „Св. Кл. Охридски“, посетил е над 100 държави. Автор е на поредицата на издателство „Булвест 2000“ „География на океаните и континентите – География на Африка, География на Южна Америка, География на Северна Америка“, „Природна география на България“ и др.
До края на година предстои излизането и на най-новата му книга „География на Азия“.

1 Коментар

1 коментар

  1. Емилия Радева

    06.12.2016 at 11:42

    Изложбата на професора е страхотна! Заслужава си да й отделите внимание. А лекцията пред учениците и учителите бе повече от интересна.

Напишете вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-четени

Статистики от Google Analytics™